Lidt om Mille

Efter tabet af Sidurd havde vi bestemt os for at vi ikke skulle have kat igen, men som dagene gik og det var ikke ret mange dage, begyndte vi at side og kigge på internettet og selvfølgelig på de forskellige sider hvor man kan købe og sælge ting, de har jo som reglet også sider hvor man kan købe dyr. ( Det var min menneskefar Brian der kiggede 😀, han kunne vist nok mærke at min menneskemor Sonja savnede Sigge ).
Så de besluttede sig for at de ville have en kat igen, men ikke en hvilken som helst kat, det var meget vigtigt at det ikke var en killing og den skulle være vant til hund(e), så de begyndte at kigge efter en kat.
De fandt da også et par stykker, men til mit store held var de solgt 🤩, inden de fandt Mille.
Mille kom ind i familien den 30.12.2007 13 måndere gamle. Og hun var vant til hund(e), og endda store hunde.
Med Mille kan jeg næsten gøre hvad jeg har løst til, hun vil gerne lege med mig selvom jeg er meget større end hende, ( jeg vejer 52 kg, og hun vejer ca 3 kg ), så jo der er da en lille forskel.
De første par uger turde jeg knap nok at rør hende for hun har sikkert også tegnestifter ( klør ) i vanterne ligesom Sigurd havde, men hun har heldigvis ikke brugt dem imod mig når jeg bliver lidt for ivrig, hun gemmer sig bare under sofa'en, for så kan hun jo stadigvæk daske til mig unden at jeg kan nå hende.
Vi sover også sammen om natten, det er vildt mærkeligt, men dejligt.